Szolgáltatásaink

Széles körű szolgáltatásaink közt megtalálja az Önnek valót

Festés, felületkezelés

Lakások, házak, csarnokok, irodaházak festése

Gépi festés

A mai világban, egy jó szobafestő minden pénzt megér.
Sokan azt gondolják, hogy festeni bárki tud…nem kell hozzá több mint létra, festék, henger és egy ecset. De egy szakember tudását nem érdemes megkerülni.
Az airless, azaz levegő nélküli festés, hazánkban egyenlőre még gyerekcipőben jár. De a tendencia azt mutatja, hogy a cégek és a magánemberek is egyre inkább fedezik fel maguknak ezt a módszert. A gyors haladás, (naponta akár 500 m2) a minimális anyagveszteség mindenképpen e technika mellett szól. Már nem kell heteket várni a minőségi munkára, legyen szó akár irodaházról, ipari csarnokról, lakóparkról, családi házról vagy akár lakásról. Munkánk során, kizárólag jó minőségű anyagokkal dolgozunk! Amennyiben szereti az igényes és gyors munkát, kérem keressen bizalommal! Tudjon meg többet a gépi festésről…

Gépi glettelés

…Mert glettelés nélkül nincs egyenletesen sima felület…
Minden esetben, amikor a falfelületet tapétázni vagy festeni akarjuk, előtte szükség van a felület kiegyenlítésére. E módszerrel eltüntethető minden szemmel látható hiba, kisebb-nagyobb fal egyenletlenségek, repedések, hézagok. A gyakorlat azt mutatja, hogy nagy felületek esetén ez az eljárás a legpraktikusabb. Lakóparkoknál, teremgarázsoknál, csarnokokban és minden olyan építkezésen, ahol a simítandó felület 100 m2-nél nagyobb. A szebb végeredmény érdekében gazdaságosabb és időtakarékosabb a gépi glettelést választani. Nem utolsó sorban ezzel az eljárással már egyszeri réteggel szabályos, sima felületet kaphatunk. Tudjon meg többet a gépi glettelésről…

Gipszkartonozás

falak és dekorációk építése

Egy könnyen formázható elem, amely sokoldalú és gyorsan lehet vele dolgozni.
Napjaink, mondhatni talán legnépszerűbb építkezési kelléke a gipszkarton. Vannak, akik akár egy teljes házat építenek fel a segítségével. Nálunk azért még mindig a belső terek kialakítására használják a leggyakrabban.

A gipszkarton sok lehetőséget tartogat magában. Kiválóan alkalmas, állmennyezet és válaszfalak kialakítására, falak burkolására és sok esetben már dekorációs céllal is használják.

A gipszkartonozást a mai világban azért választják a megrendelők a leggyakrabban, mert idő- és költséghatékony megoldás, nem is beszélve a felszerelés alkalmával, aránylag minimális hulladékkal és piszokkal jár! A megfelelő szigetelőanyag használatával elláthat hő és hangszigetelő funkciót is!
További előnye, hogy a gipszkarton fal súlya, töredéke egy téglafal súlyának, ezért olyan területeken is alkalmazható, ahol fontos szempont a szerkezetek súlya, például, tetőterek beépítésénél.

Melegburkolás

Padlózat felújítása, új padló fektetése

Amikor a lábaink sem fáznak….
A melegburkolás igazi dísze lehet az otthonunknak, az utolsó munkafolyamat az építkezés, vagy felújítás során.

Melegburkolat lehet, parketta, laminált vagy parafa parketta, padlószőnyeg vagy PVC alaú burkolatok. A mai modern parkettákkal és szőnyegekkel viszonylag egyszerű a munka, ha a felület megfelelően elő van készítve. A minőségi munka előtt elengedhetetlen a szakszerű ajzat kiegyenlítés.
Előnye, hogy hő és hangszigetelő képességgel bír. Színben és méretekben a variációk kimeríthetetlenek. Könnyen cserélhető és az ára versenyképes a hidegburkolattal szemben.

Írjon nekünk, s mi válaszolunk.

vagy telefonon: +36 70 676 0811

Kész tervei vannak, és már csak egy kivitelezőre van szükség?

Engedje meg, hogy segítsünk dönteni! Kérjen személyreszabott árajánlatot az alábbi gombra kattintva

Budapest, 1185. Máramarossziget utca 15.