Gépi vakolás

Gépi vakolás Budapest és Pest megye

Szolgáltatásunk között  szerepel a kézi vakolás mellett, a manapság már széles körben elterjedt gépi vakolás is. Ennél a technikánál is érdemes megjegyezni az idő fontosságát, hisz a gépi vakolás legfőbb előnye a gyorsasága, mind az ügyfélnek, mind nekünk  szakembereknek fontos, hogy a ránk bízott vakolási feladatokat profi minőségben a lehető leggyorsabban átadhassuk.

Az időkérdés, különösen fontos, például egy nagyobb épület, akár egy sportcsarnok átadásánál, a különböző szűk határidők miatt. A vakoláshoz minden esetben egy megbízható , meghatározott  összetételű, ellenőrzött körülmények között gyártott és magas minőségi osztályba tartozó zsákos kivitelben vagy silóban szállított vakolatot használunk fel.


Gépi vakolás menete

A vakológép feladata, hogy a vízzel egyenletesen összekevert anyagot, folyamatos adagolás mellett viszonylag nagy mennyiségben lehessen felvinni az egyes felületekre, a gépből felvitt anyagot szakembereink az erre használt speciális eszközökkel dolgozzák el. Megfelelő szikkadási idő után a felület anyagában simítható és glettelhető, vagy símítóréteg felhúzásával simítható és glettelhető lesz.

A gépesített technikának köszönhetően a száradás után nem keletkeznek a kézi vakolásnál gyakran előforduló felületi repedések, a gépi vakolással felvitt anyagok tartossága is jelentősen megnő, így növelve az  elért eredmény tartosságát. A kész vakolat sziládsága és minősége a kötőanyag és adalékanyag megfelelő arányának köszönhetően a teljes alkalmazott felületen azonos lesz.

Az egyes kényesebb területekre kollegáink a vakolatokba elhelyeznek élvédő profilokat, melyek megakadályozzák a korábban említett zsugorodási repedések megjelenését, továbbá segítségükkel az élek erősebbek és függőlegesek lesznek, a legspeciálisabb helyekre lehetőség van úgynevezett vakolaterősítő üvegszövet háló használatára is.

Gépi vakolás előnye

Összegezve kijelenthetjük, hogy a gépi vakolás széles körű alkalmazását a gyors eredmények, a nagy felületeken elért egységes, magas minőségi szint, a kevesebb anyagszükséglet és a kiváló ár-érték arány mind eredményezték.

A gépi vakolás mellett kollégáink gépi festés szolgáltatást is biztosítanak.

A gépi vakolás leggyakrabban alkalmazott fajtái:

Beltéri:
-Gipsz vagy cementbázisú
-Oldalfal vagy mennyezeti

Kültéri:
-Homlokzati ( Hőszigetelő réteg alatti és dekor)
-Lábazati

Hol vállalunk elsősorban gépi vakolást szerelést?

Budapesten és Pest megyében, de természetesen az egész országban előzetes egyeztetés alapján.

Kérjen ajánlatot tőlünk gépi vakolásra 1 perc alatt! Kattintson ide….

Gépi vakolás Budapest – Gépi vakolás Pest Megye Gépi vakolás