Rólunk

Olvassa el történetünket, filozófiánkat!

Néhány szó rólunk

Megbízható minőség 2005 óta

Ügyfeleinket biztosítjuk arról, hogy munkánk minősége kiváló, és mindent a legjobb tudásunknak megfelelően, precízen és pontosan végzünk el. A hagyományos technikákkal szemben, a legmodernebb és legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk, legyen szó gépi festésről és glettelésről. A gépi megoldásokat már 2013 óta alkalmazzuk, ezért óriási tapasztalatot szereztünk az elmúlt 7 évben ezeken a területeken.

A hatékony munka érdekében több, mint 20 fős gárda áll a rendelkezésünkre, akik mind magasan képzett szakemberek a szakterületükön. Jelenleg 11 festő, 6 meleg burkoló és 5 gipszkartonos munkatársat alkalmazunk. Ha a munka mennyisége igényli, akkor jól bevált alvállalkozók bevonását is igénybe tudjuk venni. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakembereink továbbképzésére is. Ez elengedhetetlen feltétele a legmagasabb szintű kiszolgálásunknak. Árainkat a korszerű technikáknak köszönhetően mindig a reális kereteken belül tudjuk tartani, és a legtöbbször kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mint némely hagyományos technikával dolgozó cég.

Több, mint 15 éve vagyunk jelen a piacon, ezért számos referenciával rendelkezünk. A családi házak és lakások mellett rendszeresek a megbízásaink társasházaktól, üzletektől, és az sem ritka, hogy közterületen dolgozunk.

Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk felkeltette az érdeklődését, és egy olyan modern és tapasztalt vállalkozást bíz meg az elvégzendő feladattal, akik mindenre kiterjedő figyelemmel rendelkeznek. Ha kérdése merül fel, vagy további információra lenne szüksége, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Örömmel állunk rendelkezésükre!

Írjon nekünk, s mi válaszolunk.

vagy telefonon: +36 70 676 0811

Kész tervei vannak, és már csak egy kivitelezőre van szükség?

Engedje meg, hogy segítsünk dönteni! Kérjen személyreszabott árajánlatot az alábbi gombra kattintva

Budapest, 1185. Máramarossziget utca 15.