Gipszkartonozás

Gipszkarton szerelés Budapest és Pest megye

A modern világban, már csak és kizárólag téglából épülnek a különféle lakások, házak, kisebb nagyobb irodahelyiségek, ezzel egy ideig biztosan a háttérbe szorítva a régen oly kedvelt  vályogépületek elterjedését. A rengeteg előnye mellett egy nagy hátránya van a téglaépületeknek, még pedig, hogy a falak megmunkálása nehézkessé vált.


A gipszkartonozás modern megoldás

Pedig a mai rohanó világban az emberek mindig új dolgokra, folyamatos változásra vágynak, és ez alól nem lehet kivétel az egyes belső terek felújítása, teljes körű átalakítása. Éppen ezeknek az igényeknek a tökéletes megvalósítására használják a gipszkartonozást.

A folyamat alatt tulajdonképpen a különféle vastagságú mindkét oldalán fedőkartonnal borított gipszmagból álló lapok profi alkalmazását kell érteni. Legyen szó a mennyezet megújításáról, egyes rejtett vagy hangulatvilágítás megvalósításáról , egy új helyiség  kialakításáról, vagy akár hangszigetelésről a gipszkartonozás mindegyikre professzionális megoldást tud nyújtani. Nézzünk pár nagyon fontos előnyét  a gipszkartonnak:

Ezzel a módszerrel viszonylag rövid idő alatt már látható eredményt érhetünk el, ezzel is enyhítve a felújítással kapcsolatos kényelmetlenségeket. Egyszóval gyorsan szép, minőségi munkát tudunk segítségével végezni.

Gipszkartonozás előnye

A gipszkarton előnyei közül nem elhanyagolható, hogy környezetbarát, nem tartalmazz allergén anyagokat, szagmentes, így semilyen negatív hatást nem jelent az egészségre. 
Könnyen megmunkálható, a már felépített gipszkartonba nagyobb furás és törmelék nélkül könnyen lehet elvezetni, csöveket vezetékeket.

A téglafalakkal ellentétben a gipszkarton bírja a hőt, nem repedezik, Ráadásul a gipszkarton falak mindig egyenesek, simák. Könnyen festhetők és tapétázhatók. Amellett, hogy a gipszkarton tökéletes hangszigetelő emellett nagyszerűen szigeteli a hőt, és tartja a meleget.  A gipszkartonozás  évszaktól, időjárástól függetlenül akár télen is kényelmesen végezhető.

Hol vállalunk elsősorban gipszkarton szerelést?

Budapesten és Pest megyében, de természetesen az egész országban előzetes egyeztetés alapján.

Kérjen ajánlatot tőlünk gipszkartonozásra 1 perc alatt! Kattintson ide….

Gipszkarton szerelés Budapest – Gipszkarton szerelés Pest Megye – GipszkartonozásGipszkartonozás Budapest – Gipszkartonozás Pest megye